GiottiLine отбелязва своя 19-годишен юбилей в сърцето на Тоскана

Giottiline

Коле ди Вал д’Елса, Тоскана

Годината е 2023. Giottiline – един от водещите италиански производители в индустрията на кемперите, отбелязва своя 19-годишен юбилей от създаването си.

Основана през 2004 г. от семейство Джоти, марката бързо се утвърждава като пионер на пазара. Разположени в живописната долина на кемпери в Тоскана, екипът на GiottiLine непрекъснато усъвършенства своите кемпери и налага един от най-високите стандарти на производство на стария континент.

Присъединяване към Rapido

През 2014 г. PLA, водещ италиански производител на кемпери, придобива GiottiLine и стават част от семейството на прочутатата френска компания за кемпери Rapido. Това сливане обединява две култури, известни със своето посвещение към майсторството и иновациите, което води до създаването на още по-напредничави продукти.

Рапидо осъзнава важността на постоянното съвършенство и от 2016 г. активно инвестира в GiottiLine. Резултатът от тази ангажираност е изграждането на съвременен завод, завършен през 2022 г., оборудван с най-новите технологии и производствени възможности. Това позволява на GiottiLine да предложи на своите клиенти най-доброто на пазара по отношение на дизайн, комфорт и практичност.

Утвърдени и Добре познати

Giottiline разполага с мрежа от дилъри на около 100 обекта за дистрибуция в цяла Европа. Благодарение на това, GiottiLine успешно се утвърждава на международната сцена. Изработването на съвършен продукт спомага на Giottiline за спечелването на лоялността на къмпинг ентусиастите и пътешествениците из цяла Европа.

В бъдеще GiottiLine ще продължи своето пътешествие към превъзходство, с нови стандарти, иновации и технологии. Здравите основи в сърцето на Тоскана позволяват на Giottiline да работи непрекъснато за формиране на едно ново бъдеще за кемперите, свободното време и пътуванията за години наред.

Сподели:

Facebook
LinkedIn

Съдържание